Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκαθαρίζουν την κατάσταση!

Συνάντηση θα έχουν εντός της επόμενης εβδομάδας η διοίκηση της ΕΠΟ, το τεχνικό επιτελείο και οι τρεις αρχηγοί της Εθνικής oμάδας, ύστερα από το κύμα αποχωρήσεων που σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα.

Συγκεκριμένα, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συναντηθούν ο Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Φερνάντο Σάντος, ο Τάκης Φύσσας, ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης, οι οποίοι θα συζητήσουν τα όσα έχουν ακουστεί για το κλίμα στα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης».

Κάποιοι από τους διεθνείς έχουν «φωτογραφίσει» ως υπαίτιο των αποχωρήσεων τον Κατσουράνη, ο οποίος φέρεται να συμπεριφέρεται άσχημα στους συμπαίκτες του. Από την πλευρά του, ο μέσος του Παναθηναϊκού έλεγε στον περίγυρό του: «Καλά, τι είναι αυτά που λέγονται; Είναι δυνατόν;». Χθες ο Κώστας Αντωνίου φρόντισε να δώσει ένα τέλος στο θέμα που είχε προκύψει για τις σχέσεις Τζόρβα, Κατσουράνη.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» μίλησε ξεχωριστά με τον κάθε παίκτη και στη συνέχεια συναντήθηκαν και συζήτησαν και οι τρεις μαζί. Το θέμα θεωρείται πια λήξαν. Όσον αφορά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ο Τζόρβας και ο Σεϊταρίδης πείστηκαν να μη δηλώσουν αποχώρηση. Ωστόσο, όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Εν τω μεταξύ, ο κ. Πιλάβιος εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένος από τον Φάνη Γκέκα και τόνισε ότι «η Εθνική ομάδα είναι πάνω απ' όλα. Οποιος θέλει μένει και όποιος θέλει φεύγει και δεν ξανάρχεται». Από την πλευρά του, ο Σάντος παρουσιάζεται έκπληκτος από τις εξελίξεις, αλλά δηλώνει ότι τίποτα δεν θα επηρεάσει τη φιλοσοφία του.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης


Πηγή : Sport-fm.gr