Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός 5-1

Η αρνητική παράδοση συνεχίστηκε στην Ισπανία και ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 5-1 από την Μπαρτσελόνα που έπαιξε ποδόσφαιρο αλά playstation. Δύο γκολ ο Μέσι και από ένα οι Βίγια, Πέδρο και Αλβες. Οι "πράσινοι" προηγήθηκαν με τον Γκοβού και ο Τζόρβας σε μεγάλη μέρα νίκησε σε πέναλτι τον Αργεντίνο σταρ των Καταλανών.

Με το αριστερό.... ξεκίνησε την πρεμιέρα του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός που γνώρισε μια ακόμα βαριά ήττα από την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Μπαρτσελόνα. Η αρμάδα του Μέσι με μεγάλο πρωταγωνιστή και σκόρερ δύο τερμάτων τον Αργεντίνο σταρ επικράτησε με 5-1 των νταμπλούχων Ελλάδος.

Οι "πράσινοι" αν και προηγήθηκαν με τον Γκοβού στο 20' δεν μπόρεσαν να κρατήσουν παρά μόνο δύο λεπτά, το μηδέν για την εστία τους. Ο Μέσι ισοφάρισε άμεσα (22') και ο Βίγια στο 33' έδωσε το προβάδισμα για να διαμορφώσει το 3-1 και πάλι ο Μέσι στο φινάλε (45') του πρώτου ημιχρόνου.

Το 4-1 έκανε το Πέδρο στο 78' εκμεταλλευόμενος το διπλό δοκάρι του Μέσι σε πλασέ ενώ το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Αλβες μετά από ασίστ του Αργεντίνου άσου. Ο ηγέτης της Μπάρτσα νικήθηκε στο 53' από τον καλύτερο παίκτη του "τριφυλλιού", τον ΑλέξηΤζόρβα από τα έντεκα βήματα (μετά την ανατροπή από τον Καντέ).

Γήπεδο:
"Καμπ Νου"

Διαιτητής: Ν. Ριτσόλι (Ιταλία)

Βοηθοί: Λ. Ματζιάνι- Ε. Ντι Λιμπερατόρε

Μπαρτσελόνα (Πεπε Γκουαρδιόλα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ (75' Μιλίτο), Πουγιόλ, Τσάβι (79' Μασεράνο), Βίγια (69' Μπόγιαν), Ινιέστα, Μέσι, Μπούσκετς, Πέδρο, Αμπιντάλ.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Γκοβού (70'Λουίς Γκαρσία), Κατσουράνης (64' Καραγκούνης), Λέτο (80' Νίνης), Σισέ.

Σκόρερ: 20' Γκοβού, 22' Μέσι, 33' Βίγια, 45' Μέσι, 78' Πέδρο, 90+3' Αλβες

Κάρτες: - / Καραγκούνης


Πηγή : Sport24.gr