Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Αποχωρεί ο Γκέκας, ίσως και ο Τζόρβας!

Αποφασισμένοι να αποχωρήσουν από την Εθνική Ελλάδας παρουσιάζονται ο Φάνης Γκέκας και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ύστερα από τον Σωτήρη Κυργιάκο και τον Γιάννη Αμανατίδη! Παρότι η «γαλανόλευκη» πήρε θετικό αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ, φαίνεται ότι δεν είναι όλα μέλι-γάλα μέσα στην ομάδα.


Ο «Fanis» είχε ενημερώσει σχετικά τους περισσότερους συμπαίκτες του μετά τον αγώνα με την Κροατία. Μάλιστα, σε ιδιωτικές συζητήσεις «φωτογράφιζε» ως υπαίτιο για την όλη κατάσταση συγκεκριμένο συμπαίκτη του, με τον οποίο έχει κάκιστες σχέσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομα του συγκεκριμένου παίκτη, ενώ παραμένει άγνωστο αν θα το αποκαλύψει ο επιθετικός της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην επίσημη τοποθέτησή του.

Πάντως, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνωρίζουν τον λόγο που αποχωρεί ο 30χρονος παίκτης και εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από αυτό. Επίσης, υποστηρίζουν ο Γκέκας είχε πει πριν από τα ματς με Γεωργία και Κροατία ότι αν δεν έπαιζε βασικός και στα δύο παιχνίδια, θα αποχωρούσε! Από την πλευρά του, ο διεθνής φορ παρουσιάζεται ενοχλημένος από κάποια πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν αποκλείεται εντός της ομάδας ο φορ της Άιντραχτ να επισημοποιήσει την απόφασή του, αν και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αφήσει παράθυρο επιστροφής στο μέλλον.

Εκτός του Γκέκα, ο Τζόρβας εμφανίζεται και εκείνος αποφασισμένος να αποχωρήσει από την Εθνική για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Ωστόσο, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μέχρι χθες το βράδυ δεν είχε πάρει την τελική του απόφαση. Την ίδια ώρα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει ακόμη ένα σημαντικό στέλεχος της «γαλανόλευκης» να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Πρόκειται για «ενδεκαδάτο» παίκτη, πρωτοκλασσάτο στέλεχος, αλλά για μία σειρά από λόγους ίσως η σκέψη να απέχει αρκετά από την πράξη στην προκειμένη περίπτωση.

Από την πλευρά του, ο Φερνάντο Σάντος εμφανίζεται προβληματισμένος από τη συγκεκριμένη κατάσταση. Όπως και να ‘χει ο Γκέκας ενδέχεται να μιλήσει σήμερα για την αποχώρησή του, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του ο Τζόρβας.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης


Πηγή : Sport-fm.gr