Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Θλάση κι ο Γκοβού!

Μετά τον Σισέ και ο Σίντντεϊ Γκοβού υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Ο Γάλλος επιθετικός τραυματίστηκε στην κυριακάτικη προπόνηση. Kάταγμα για Καντέ, εξαιρετικά αμφίβολος με Κοπεγχάγη.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δεν έπαιξε κόντρα στον Πανιώνιο λόγω του θανάτου του πατέρα του, αλλά είχε δηλώσει πανέτοιμος για την αναμέτρηση με την Κοπεγχάγη. Όμως ο τραυματισμός του θα του στοιχίσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης για το Τσάμπιονς Λιγκ με την Κοπεγχάγη αλλά και αυτό της Σούπερ Λιγκ απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Ο Γκοβού θα είναι παρών, όπως όλα δείχνουν, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20 Οκτωβρίου), αλλά και τρεις μέρες πριν με τη Ρούμπιν για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Αυτοί οι τραυματισμοί είναι αποτέλεσμα της προετοιμασίας που έγινε το καλοκαίρι με τον Αντώνη Κέζο και αποδείχτηκε πως ακόμα και οι πιο δυνατοί οργανισμοί όπως του Σισέ δεν αντέχουν τις θλάσεις. Αξιοσημείωτο είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε μυϊκούς τραυματισμούς τα τελευταία δύο χρόνια και ήρθαν μαζεμένοι φέτος.

Στην προπόνηση όσοι από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν βασικοί στο ματς με τον Πανιώνιο είχαν ρεπό. Οι υπόλοιποι, πλην του Πετρόπουλου ο οποίος προπονήθηκε ατομικά, επιδόθηκαν σε ασκήσεις ταχυδύναμης με τελειώματα και ακολούθως έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Σίντνεϊ Γκοβού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και αποχώρησε. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση α΄ βαθμού και εκτιμάται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για 10 με 15 ημέρες.

Αμφίβολος ο Καντέ!

Πρόβλημα πάντως υπάρχει και με τον Σεντρίκ Καντέ, ο οποίος χθες αποχώρησε με πρόβλημα στο δάχτυλο και δύσκολα θα προλάβει το ματς της Τρίτης με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η αρχική διάγνωση έδειξε κάταγμα και ο αμυντικός από το Μάλι θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, ενώ φυσικά θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση με τους Δανούς.


Πηγή : Gazzetta.gr