Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεχίζει την παράδοση ο Πάντελιτς!

Την επιτυχημένη παράδοση των Σέρβων που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού συνεχίζει ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο 32χρονος επιθετικός απέδειξε πως μπορεί να πάρει την ομάδα στις πλάτες του, όπως είχαν πράξει στο παρελθόν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Ίλια Ίβιτς και ο Σίνισα Γκόγκιτς. Με το γκολ που πέτυχε ο Πάντελιτς στις Σέρρες, «άνοιξε» λογαριασμό και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο.

Ο Σέρβος έχει παίξει σε δύο ματς, όμως ο συνολικός χρόνος συμμετοχής του φτάνει τα ενενήντα λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάντελιτς σκόραρε στο δεύτερο ματς, όπως και ο Κοβάσεβιτς, και όσοι υπήρξαν συμπαίκτες του δεύτερου διαπιστώσουν πως έχει την ίδια τρέλα! «Πρώτα να κερδίζει η ομάδα και μετά έρχεται το αν θα σκοράρω εγώ», έλεγε ο Πάντελιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό και τόνιζε: «Πρώτα η ομάδα, μετά εγώ, τα καλύτερα έρχονται».

Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε, ο Σέρβος είχε ρωτήσει τον Αλέκο Ράντο, που μελετάει πάντα τους αντίπαλους τερματοφύλακες, και ο γυμναστής γκολκίπερ του Ολυμπιακού του είχε πει τις κινήσεις που συνήθως κάνει. Οι προσποιήσεις του Σέρβου όμως δεν ήταν επιτυχημένες, ο Ράντμαν δεν... τσίμπησε και όταν πήγαν να γίνουν δύσκολα τα πράγματα, κέρδισε τη κόντρα και πλάσαρε με ψυχραιμία.

«Θα βρούμε τα πατήματά μας»

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδειχνε προβληματισμένος και ήταν εμφανές πως είχε άγχος. Ο Ισπανός γνωρίζει πως υπάρχουν απαιτήσεις λόγω της προπέρσινης επιτυχημένης θητείας, ενώ στα χέρια του έχει μια νέα ομάδα. Πάντως, η διοίκηση του έχει δώσει πίστωση χρόνου και κατανοεί πως χρειάζεται να περάσουν αρκετά παιχνίδια για να έχουν οι παίκτες την επιθυμητή απόδοση.

«Θέλουμε χρόνο, αλλά θα βρίσκουμε τα πατήματά μας όσο περνούν τα παιχνίδια, δεν τα έχουμε ακόμη και είναι φυσιολογικό», λέει ο Βαλβέρδε. Ο 46χρονος προπονητής θα προσπαθήσει να βρει τις κατάλληλες λύσεις στη συνέχεια, αφού έχει μπροστά του δύο συνεχή παιχνίδια στο Καραϊσκάκη, με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Ολυμπιακό Βόλου. Άλλωστε, η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο θα βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να παίξουν καλύτερα.

Όσον αφορά την κατάσταση του Μοϊσές, ο γιατρός της ομάδας, Νίκος Τζουρούδης, επικοινώνησε χθες με τον παίκτη (και με τον Φουστέρ) και εκείνος του είπε πως αισθάνεται καλύτερα. Έτσι, ο 29χρονος μέσος θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημά του.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην καταγγελία της σύμβασης του Γκαλέτι και ζήτησε να οριστεί η συζήτησή της έπειτα από δύο εβδομάδες. Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν τη λύση του συμβολαίου του από τις 10 Ιανουαρίου, όταν δηλαδή του προέκυψε το πρόβλημα, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες συμβιβασμού.

Από χθες ουσιαστικά είναι έτοιμος και ο συμβιβασμός με τον Ζίκο, υπόθεση που επίσης χειρίζεται ο Βασίλης Γκαγκάτσης και φαίνεται ότι θα κλείσει με το μίνιμουμ που πρέπει να πληρώσουν οι Πειραιώτες (1,5 εκατ. για τον Βραζιλιάνο και τους συνεργάτες του, ενώ αρχικά ζητούσαν περίπου 4,5 εκατ.).


Πηγή : Sport-fm.gr