Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Το άλλο πρόσωπο του Νιόπλια!

Σκληρή ήταν η στάση του Νίκου Νιόπλια, κατά τη διάρκεια της ομιλίας στη χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Κοζανίτης τεχνικός έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους και τους εξήγησε τα λάθη που έχουν γίνει. Ταυτόχρονα τους έστειλε το μήνυμα ότι όσοι δεν δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους, δεν θα υπολογίζονταν.

«Είμαστε μία ομάδα και θέλω να συζητήσουμε μεταξύ μας κάποια πράγματα που δεν έχουν πάει καλά. Δεν έχει έρθει η καταστροφή με δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Είμαστε καλύτεροι, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Οταν δεν πάει καλά η ομάδα ο προπονητής έχει ευθύνη και την αναλαμβάνω. Αλλά πρέπει να αναλάβετε κι εσείς τις ευθύνες σας. Δεν μπορεί να παίζουμε 20 λεπτά καλά και μετά να χανόμαστε από το γήπεδο, να τρώμε δύο γκολ και στη συνέχεια να τρέχουμε για να ισοφαρίσουμε, όπως έγινε στην Καβάλα», ανέφερε αρχικά ο 45χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν είναι συμπεριφορά μεγάλης ομάδας αυτή. Αν είμαστε όπως πρέπει να είμαστε, εμείς θα χαμογελάσουμε και πάλι τον Μάιο. Πρέπει, όμως, να είμαστε ομάδα όπως πέρυσι και να παίζει ο ένας για τον άλλον. Και όχι να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Οποιος δεν κάνει αυτά που πρέπει θα μένει στον πάγκο! Είστε 25 πολύ καλοί παίκτες, δώστε τα όλα και αφήστε το πρόβλημα να το έχω εγώ για το ποιος θα παίξει».

Στη συνέχεια, ο 45χρονος προπονητής μίλησε για τα θέματα πειθαρχίας: «Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός. Οποιος δεν τον ακολουθεί από εδώ και πέρα θα πληρώνει. Είτε αφορά αργοπορία στην προπόνηση είτε οτιδήποτε άλλο. Και επειδή είδα χθες να μιλάτε, να μουρμουράτε στην προπόνηση, τέρμα. Οταν κάνουμε προπόνηση, τέλος οι διάλογοι. Δεν μιλάμε».


Πηγή : Sport-fm.gr