Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Πρώτος... 27 χρόνια μετά!

Ποιος να το περίμενε πριν από ένα μήνα; Μόνος πρώτος μετά από 27 ολόκληρα χρόνια και αήττητος σε 3 ματς! Στον Ηρακλή πάντως έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε, αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέλαβε την επιχείρηση... προσγείωση. Εντατικό πρόγραμμα για τρεις.

Μπορεί αρκετοί να μην έδιναν πολλές πιθανότητες στον Ηρακλή ακόμη και να μείνει στην κατηγορία, ωστόσο, τα παιδιά του Μαρίνου Ουζουνίδη τρελαίνουν κόσμο με το… καλημέρα και απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής μετά και την τρίτη αγωνιστική της φετινής Σούπερ Λιγκ. Όπως είναι λογικό, στις τάξεις του «γηραιού» επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας, αλλά ενόψει της δύσκολης συνέχειας η... μπάλα παραμένει χαμηλά.

Μάλιστα, αξίζει να τονίσουμε πως τελευταία φορά που ο Ηρακλής βρέθηκε μόνος πρώτος ήταν τη σεζόν 1983-1984 με προπονητή τον Ράους. Τότε ήταν η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. H κορυφή, πάντως, έμεινε «κυανόλευκη» μόνο εκείνη την αγωνιστική, καθώς την επόμενη ο Παναθηναϊκός πέρασε πρώτος νικώντας την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 2-1.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σήμερα οι παίκτες των «κυανόλευκων» είχαν ρεπό, ενώ στη Μίκρα βρέθηκαν οι Σολτάνι, Ηλιάδης που ακολουθούν εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ο Αλετσένβου που συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. Άπαντες θα κάνουν... αγώνα δρόμου για να προλάβουν την επερχόμενη «μάχη» με την Καβάλα στο Καυταντζόγλειο.


Πηγή : Gazzetta.gr