Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Χαβίτο: "Είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε"

Για το Τροντχάιμ της Νορβηγίας αναχωρεί στις 9:00 η αποστολή του Άρη εν όψει του παιχνιδιού με την Ρόζενμποργκ (30/09, 22:05) για τη 2η αγωνιστική του ομίλου του Europa League.

Στα ευχάριστα για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ είναι έχει στην διάθεσή του και τον Μιχάλη Σηφάκη που το προηγούμενο διήμερο γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του στην μέση από την οσφυαλγία που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη με την παρουσία του Σηφάκη αποφάσισε να συμπεριέλαβε στην αποστολή του και τους 21 ποδοσφαιριστές που είναι δηλωμένοι στην UEFA για την φάση των ομίλων.

Πιο συγκεκριμένα η αποστολή αποτελείται από τους: Σάκη Πρίττα, Θέμη Κουλουχέρη, Σέρχιο Κόκε, Τόνι Κάλβο, Μιχάλη Σηφάκη, Φρανθίσκο Χαβίτο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, Ρικάρντο Φατί, Νίκο Λαζαρίδη, Ντεϊβίντας Τσεζνάουσκις, Κώστα Μενδρινό, Οριόλ Λοθάνο, Μάρκο Βελλίδη, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, Χουάν Μανουέλ Μπαρέρο, Κώστα Καζναφέρη, Κάρλος Ρουίζ, Χρήστο Βανγκέλι, Μίσελ Γκαρμπίνι Περέιρα και Κάρλος Τόχα Βέγκα.

Τα μέλη της αποστολής του Άρη άρχισαν να φθάνουν στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» λίγα λεπτά μετά τις 8:00 με τους Τόνι Κάλβο και Φρανθίσκο Χαβίτο να έδωσαν το δικό τους στίγμα εν όψει της αυριανής μάχης κόντρα στην Ρόζενμποργκ.

"Θα πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και αν οι γραμμές μας είναι κοντά όλα θα πάνε καλά", σχολίασε ο Τόνι Κάλβο που για τον ίδιο και την αγωνιστική του κατάσταση είπε: "Νιώθω πολύ καλά αρκεί να πάρω μερικά αγωνιστικά λεπτά".

Κι όσο για τον Φρανθίσκο Χαβίτο πρόσθεσε: "Γνωρίζουμε καλά ότι η Ρόζενμποργκ θα βγει να πιέσει από την αρχή γιατί θέλει την νίκη. Εμείς όμως αν και γνωρίζουμε ότι οι κλιματολογικές συνθήκες θα είναι δύσκολες αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε. Για μας είναι ένας σημαντικός παράγοντας το πάθος και η ένταση. Το έχουμε καταφέρει εντός έδρας και θα πρέπει και εκτός έδρας".

Σε ερώτηση για το αν είναι έτοιμος να σκοράρει και αύριο πάλι όπως στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τόνισε: "Ελπίζω να σκοράρω αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίσει η ομάδα. Ξεκίνησα καλά αλλά αυτό που απομένει είναι να δούμε το πω θα συνεχιστεί η χρονιά".


Πηγή : Sport24.gr