Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Έκανε σεφτέ ο Πάντελιτς

Το πρώτο γκολ του Μάρκο Πάντελιτς με την "ερυθρόλευκη" φανέλα, ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό μέσα στις Σέρρες.

Οι "ερυθρόλευκοι" δεν απέδωσαν σπουδαίο ποδόσφαιρο, όμως ήταν ανώτεροι σ' όλο το ματς και δίκαια πήραν το τρίποντο που τόσο ήθελαν.

Άλλωστε η νίκη ήταν μονόδρομος για τους Πειραιώτες κι αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ήθελαν να εκμεταλλευτούν την γκέλα του "αιωνίου" αντιπάλου και τα κατάφεραν περίφημα, δίχως να αγχωθούν ιδιαίτερα.

Μοναδικό θέμα που θα πρέπει να προβληματίσει το τεχνικό τιμ στο μεγάλο Λιμάνι είναι οι πολλές χαμένες ευκαιρίες. Οι Πειραιώτες για ένα ακόμη ματς δημιούργησαν φάσεις, όμως δεν κατάφεραν να τις κάνουν γκολ, κάτι που αυτή την φορά δεν το πλήρωσαν. Το πάθημα φαίνεται πως τους έγινε μάθημα...

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν αναμφισβήτητα ο Μάρκο Πάντελιτς, που τέσσερις μέρες μετά τα 32α γενέθλιά του, κράτησε την υπόσχεσή του και σκόραρε στις Σέρρες, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του. Ο Σέρβος ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, με τον οποίο μάλιστα πανηγύρισε μαζί το γκολ.

Το "Μάρκο, Μάρκο" που ακούστηκε στο τέλος από τους φίλους του Ολυμπιακού θύμισε το σύνθημα "Ντάρκο, Ντάρκο" και όχι άδικα, αφού ο Πάντελιτς φέρνει λίγο σε Κοβάτσεβιτς. Πάντως το σημαντικό για τους Πειραιώτες είναι πως ο λογαριασμός άνοιξε...

Φυσικά, ο Πάντελιτς δεν ήταν ο μόνος λόγος που ο Ολυμπιακός πήρε το τρίποντο, αφού σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι συμπαίκτες του, άλλοι περισσότερο (Ριέρα, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλος) και άλλοι λιγότερο, ενώ και ο Ερνέστο Βαλβέρδε βοήθησε με τις αλλαγές του, φρεσκάροντας την ομάδα στο δεύτερο μέρος.

Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, πίεσε στο δεύτερο μέρος αλλά χωρίς αποτέλεσμα και παραμένει δίχως βαθμό, έχοντας βέβαια τελειώσει με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Τα "λιοντάρια" είναι μια δυνατή ομάδα, όμως θέλουν χρόνο και φυσικά βελτίωση, αν θέλουν να παραμείνουν στην Superleague.

Γήπεδο:
Δημοτικό Σερρών

Διαιτητής: Α. Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Λ. Βασιλειάδης, Π. Τρύφων

Γκολ: 32' Πάντελιτς

Κίτρινες κάρτες: 10' Λεοζίνιο, 88' Γαλανόπουλος, 90'+ Βρούτσινα / 44' Τοροσίδης, 64΄Χολέμπας, 76' Νικοπολίδης

Κόκκινες κάρτες: -

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Παντελιάδης, Αμπουμπακαρί, Άμο, Κάστρο, Γεωργιάδης (83' Νταλέ), Μπέλιτς, Βρούτσινα, Μαβενέ, Λεοζίνιο (76' Τάντιτς).

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ουρτάδο, Ντουντού, Φουστέρ (83' Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (69' Ρόμενταλ), Ριέρα, Πάντελιτς (60' Μήτρογλου).


Πηγή : Sport24.gr